Samenwerkingspartners

Janneke Grouls (GZ-psycholoog)
Als gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) richt Janneke zich onder anderen op het ongeboren kind, het kind tussen de 0 en 6 jaar en hun ouders. In haar werk staat de Infant Mental Health visie centraal: De essentie van Infant Mental Health ligt in het bevorderen van de kwaliteit van de ouder-kindrelatie om de ontwikkeling van het jonge opgroeiende kind te optimaliseren’.
Door het bieden van preventieve, laagdrempelige, kortdurende en ontwikkelingsgerichte hulp worden ouder(s) en kind weer in hun kracht gezet wat hun beider ontwikkeling ten goede komt.
Tevens biedt Janneke traumaverwerking (EMDR) voor alle leeftijden.
Janneke is BIG-geregistreerd, lid van de NVGzP (Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorgpsychologie) en aspirant lid van de Vereniging EMDR Nederland.

Lea Gommans (systeemtherapeut)
Behalve haar werk als systeemtherapeut bij de Mutsaersstichting in Venlo, heeft Lea haar eigen praktijk voor gezins- en relatietherapie. Vanuit een brede ervaring werkt zij vanuit een warme betrokkenheid met ouders en gezinnen. Lea is geregistreerd bij de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie).

Imke van den Hurk (dramatherapeut)
Imke is in 2016 aan de HAN in Nijmegen afgestudeerd als dramatherapeut. Tijdens haar opleiding heeft zij oa een jaar dramatherapie gegeven op een basisschool. Zowel individueel als met groepen.
Behalve drama als therapie geeft zij ook dramalessen aan studentengroepen.

Samenwerkingspartner KOM
KOM (Kind in Ontwikkeling door Multidisciplinaire samenwerking) is een groep van samenwerkende, ervaren hulpverleners in Heeze-Leende en directe omgeving, die de samenwerking met elkaar opzoekt om snel en adequaat de hulp te bieden die wenselijk is: www.kom-ouderkindhulp.nl.

CJG